Casa inteligentă

Conceptul nostru

1

Dimineața

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

2

După amiaza

Vii obosit de la serviciu, iar în timp ce te îndrepți către casă, sistemul de încălzire pornește să te întâmpine cu o atmosferă plăcută, când te apropii de poartă, aceasta se deschide automat fără ca tu să apeși nici măcar un buton, iar ca să intri în casă, pui mâna pe clanță, iar aceasta citindu-ți amprenta digitală, se deblochează.

3

Seara

După asfințitul soarelui sistemul de irigare al grădinii pornește automat, iar senzorii de umiditate din pământ au grijă ca gazonul și florile tale să nu fie înecate cu apă. În timp ce te îndrepți către dormitor pentru a te odihni, luminile din living pot fi stinse prin comandă vocală, sau, dacă ai uitat, se vor stinge automat după ce sesizează că pentru o perioadă nu e nimeni acolo.

4

Noaptea

Înainte de culcare faci un duș, iar pe oglinda din baie, faci o verificare de ansamblu a casei tale și activezi scena de noapte, prin care obloanele se coboară automat, temperatura ambientală e coborâtă, sistemul de supraveghere este activat pentru zona de zi iar sistemul de ventilație cu recuperare de căldură își reduce debitul.